blue's FotoPage

By: blue gurl

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 27-Feb-2007 08:06 Email | Share | | Bookmark
mari² beli rotan.......

tudung saji-RM30
bakul sia-RM25
pahar-RM35
View all 15 photos...
ha....mak aku ade jual rotan...n aku jadi org tgh die...ehehehhe...pada sape2 yg berminat boleh la hubungi aku ye....kat sini aku uploadkan gbr n harga die....harga start dr RM7 sampai RM49.....harga boleh dirunding...boleh tawar...cepat2 sementara stock masih ada....

my number:
3412-ep
012-3979227
019-6214531

my id:
blue_gurl181

my msn:
blue_gurl181@hotmail.com


Thursday, 4-Jan-2007 04:16 Email | Share | | Bookmark
raye haji

ajim poyo....
acik ngah isi lemang
santan dak cik....
View all 20 photos...
raye haji tahun ni x la best mcm dulu....pemergian arwah pak uda pukul 6.45 ptg 31/12/06 mengakhiri suasana tahun 2006.....sedih mmg sedih...mcm x caye je....tp kami redha...Allah lebih menyayangi arwah....n kenduri aku first time x de org sbb semua gi tengok pengkebumian....yg penting semua nya dah selesai....semoga roh nya di cucuri rahmat...amin.....


Thursday, 21-Dec-2006 13:09 Email | Share | | Bookmark
cuti² di langkawi......

Air Asia
century hoteal..kot
beras terbakar
View all 18 photos...
huhuhu....vacation kat langkawi.....15-17 disember...leh tahan la....banyak gak tempat aku gi.....best x best ok la kot......sempat melawat beras terbakar,makam mahsuri,the loaf,cable car,muzium kraf langkawi,pantai,dataran lang,n sebagainye...aku pun dah lupa....mak ngan along asyik shopping je...dak² kecik 2 org tuh lak jadi model aku...muahahhaha...pape pun ni la first time gi jenjalan setelah 5 tahun berada di perantauan...isk2.....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net